Wcześniej wystrój karczmy był rustykalny, a teraz jest na biało i stąd pewnie nazwa.
Chcieliśmy porozmawiać z właścicielką, ale na razie nie może udzielać wywiadów, ponieważ rewolucja jeszcze trwa! Magda Gessler na pewno jeszcze raz przyjedzie w okolice Starego Czarnowa. W umowie kuchennych rewolucji jest zapis, że przez określony czas nie można udzielać żadnych informacji na temat przedsięwzięcia.
Pozostało nam się zatem rozejrzeć i posmakować. W logo karczmy bawół jest afrykański, ale kuchnia pozostała polska. Bawołu nie skosztujemy, ale wszelkie dania z wołowiny już tak.
Jak wygląda Czarny/ Biały Bawół po przemianach? Zapraszamy do fotogalerii.
O kuchennych rewolucjach w Czarnym Bawole napisaliśmy też tu:
http://www.igryfino.pl/kat-192,a,27852,kuchenne-rewolucje-w-czarnym-bawole-magda-gessler-.html
Napisz komentarz
Komentarze