Przejdź do głównych treściPrzejdź do głównego menu
piątek, 29 marca 2024 07:07
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Czerwona budka zamknięta i czar prysł

Słynny gryfiński kebab tzw. czerwona budka zakończyła swoją działalność w przenośnym kiosku. Nie ustawiają się już kolejki wzdłuż ulicy 1 Maja. Mimo że zaprzestano w tym miejscu sprzedaży, to budka nadal stoi.
Czerwona budka zamknięta i czar prysł

Działalność gastronomiczna została przeniesiona niedaleko, ale czar jednak jakby prysł. Znikł kolejkowy klimat po kebaba.

O biznesie założonym ponad 30 lat temu pisaliśmy tu:

https://www.igryfino.pl/wiadomosci/36861,czerwona-budka-konczy-dluga-passe-decyzja-spowodowana-epidemia-koronawirusa

 

 



Podziel się
Oceń

Napisz komentarz
Komentarze
widzę 15.06.2021 20:24
Cały czas ta buda tam puchnie.

Mariola 13.06.2021 19:44
Myślałam ,że to tylko moje odczucie, że kebab jest beznadziejny, a tu tyle opinii, jednak się nie myliłam.Kupiłam kilka razy bo myślałam, że może jakiś zły dzień był , za czwartym razem stwierdziłam nigdy więcej, a taki był pyszny.Mięso surowe, gorzka kapusta, a była już młoda , sos bez czosnku, mdły. Fuj

Pumba 13.06.2021 20:14
Lepiej pizze zamowic ja z koszyk zamówiłam i smaczna tylko trzeba 2x ser

Zuza 13.06.2021 18:27
Nie polecam - mięso surowe , drogo

Gerard 13.06.2021 15:48
Czytając wasze komentarze widać zazdrość źe ktoś miał pomysł na biznes i że się to udało. Ogarnijcie się trochę i zróbcie coś ze swoim życiem bo najłatwiej to hejtować anonimowo. Mariola, głowa do góry o powodzenia .

ogarnięty 13.06.2021 16:13
Gerard, właśnie o to chodzi, że się nie udało. 30 letnia tradycja została zaprzepaszczona i to boli. Krytyka nie jest hejtem, bo chyba tylko tobi towarzyszy nienawiść.

Kebabiarz 13.06.2021 07:43
Na Flisaczej mają pyszny sos. Ale mięsa prawie wcale. Za tę cenę powini dawac naprawdę solidne porcje. Frytki pyszne. Apeluję do wlasciciela, zeby nie oszczedzał na mięsie, to będzie top topów.

Knagulec 13.06.2021 13:24
Żenada w tej budzie cena wysoka a zarcia mało

Knagulec 14.06.2021 09:17
Komentarz zablokowany

PODSUMOWANIE 13.06.2021 00:57
OBSŁUGA I NASTAWIENIE DO KLIENTA ŻENADA. Mięso żenada, niech wyciągną wnioski to może się utrzymają!! ps. Ciekawe czy mają włączone myślenie ?!?!?

kLIENTKA 12.06.2021 21:58
Obsługa nie miła,jeść sie odechciewa ,mięso trociny,sos bez czosnku,już widac oszczedności,byle co byle jak .Kolejek juz nie ma,chyba juz wiadomo dlaczego .Na szczęście sa inne punkty gdzie mozna smacznie zjeść .

no nie 12.06.2021 23:20
Sos czosnkowy bez czosnku? Niemożliwe chyba...

Najtańszy z najtańszych 12.06.2021 20:44
W normalnych gminach wszyscy płacą podatki od nieruchomości za każdy metr powierzchni użytkowej lokalu. Czy prowadzi działalność czy nie, to płaci. Dlatego np.rolnicy przechodząc na emeryturę rozbierają stodoły i chlewiki aby nie płacić podatków (gdy byli rolnikami to obiekty były zwolnione z podatku od nieruchomošci). Jedynie w gminie "zarządzanej" przez upośledzony tercet można latami trzymać bez ponoszenia kosztów pustostany, rudery czy zamknięte lokale sklepowe w centrum miasta. Można, bo to w Gryfinie nic nie kosztuje

taki myk 12.06.2021 23:21
A niektóre zagospodarowują na "działalność biurową".

a. 12.06.2021 17:28
Co tam budka, te kasy samoobsługowe w Lidlu to jakiś nonsens... Co chwila coś zablokowane, albo pomylisz jakieś warzywo i lipa, musisz czekać na łaskawą kasjerkę, z którą przecież nie chcesz mieć do czynienia...

B. 12.06.2021 18:11
Myślisz, że to konkurs na nonsens roku?

A. 13.06.2021 11:20
Myślę, że jesteś zwyczajnie wredna i w takim konkursie wygrałabyś walkowerem. Miłego dnia.

Paweł 12.06.2021 17:09
Niestety czerwona budka już od dłuższego czasu psuje sobie opinię mięsem które jest fatalne. Pamiętam kebaby które serwował właściciel jego autorski sosik, zajadałem się jego kebabem. Widziałem jak robił sam mięsko i pielęgnował by nie było w nim żadnych śmieci. Ps. to nowe miejsce wizualnie lepiej wygląda ale tego klimatu nie ma jak z budki ale to czy jest sprzedawany kebab w pałacu czy z kontenera nie zmienia faktu że jakość mięsa jest fatalna łykowate mnóstwo śmieci. Pies zmielony z budą. A SZKODA

Magda 12.06.2021 17:14
Mam podobne odczucia.

Knagulec 12.06.2021 17:51
Knaga zeżre wszystko najlepszy dla niego to lagier

uwielbiam kebab 12.06.2021 12:27
Jak POPRAWIĄ MIĘSO to jest ok, jednak FAKT obsługa jakby za karę tam pracowały. Sympatyczne to one nie są, ale po przeczytaniu komentarzy może być już tylko gorzej

Jacek 12.06.2021 14:28
do uwielbiam: Przecież mięso to w kebabie podstawa

ZNAWCA 12.06.2021 15:14
MÓJ RANKING Turasy na górce wygrywają smak ilośc mega czerwona budka w miare smacznie ilość taka sobie flisacza koło marche w miare smaczny ilość tragedia rolka powinna się nazywać roleczka rób chłopie szaszłyk bo to ci wychodzi najlepiej i nie woż się tak bo nie jesteś pudzian Korner raz jadłem smacznie i mięso na wage już tam nie zjem

Knagulec 12.06.2021 16:02
Masz rację wozi sie jak Po.......w bagażniku

Darek 12.06.2021 16:14
Pracowałem w kebabie w Szczecinie i wiem ile się zarabia na keksie a mięso to podstawa każdy patrzy na ilość i tu turasy wygrywają bezkonkurencyjni reszta ilością to lipa

Zniesmaczona 12.06.2021 11:59
Teraz to już jest kompletna porażka. Mięso jak zwykle surowe ale i tak wygrywają panie stojące z miną, jakby zarabiały za karę. Przecież zawsze można zmienić pracę... Nie skomentuję już braku higieny przy samym przygotowywaniu dań. Panie właścicielu- jesteśmy ludźmi, nie zwierzętami. To dzięki nam zarabia Pan pieniążki więc może czas zmienić nastawienie do klienta? PS. Nowy kebab przy Inter-kosa! Już nie wrócę do "Gawła".

moja opinia 12.06.2021 09:16
Było jako tako po przenosinach jest źle.

gośc 12.06.2021 09:16
Mięso twarde,bułka podpalona ,kapucha sos okropny.Nic nie dporawione ale cena pieprzna.

kromal 12.06.2021 09:29
Taki przepis podajesz?

Kazik 12.06.2021 11:04
To idż zjedz koło marche połowa tego co w budce a cena wyższa

I NAZWIE K&P KASIORA PETENTÓW 12.06.2021 08:03
MNIETEK PRZEROBI GO NA KOPERTOMAT DLA URZĘDU HA AH AH

złota rączka 12.06.2021 09:25
Zleci swemu zastępcy specjaliście od tych sprawa Tomusiowi Milerkowi.

Reklama
Reklama
ReklamaMrówka
Reklama