W jury zasiedli: Tadeusz Samoń (dyrektor OSiR),wicedyrektor SP w Żabnicy Irena Bis, starosta gryfiński Wojciech Konarski i wójt Węgorskiej Górki.
Kolejne miejsca i potrawy:
IV - Rafał Bączyk - glazurowany sandacz
V- Jolanta Bączek – pierogi po żabnicku
VI - Magdalena Gorzkowska - kuleczki rybne w occie
VII - Emilia Rzewnik – pulpety rybne w papryce
VIII - Koło Gospodyń Europejki – zupa rybna
IX - Beata Ordon – leszcz w sosie koperkowo-śmietankowym
X - Koło Gospodyń Europejki - leszcz w zalewie pomidorowej
XI - Aleksandra Miedzak – sandacz babci Oli
XII - Agnieszka Toterawska – regalicki węgorz
XIII - Grzegorz Wieczorek – ryby wędzone
XIV - Marek Miedzak – przysmak sołtysa
XV - Joanna Jurek – ciasteczka żabnickie z farszem rybnym
fot. akor i Tadek Wasilewski









Napisz komentarz
Komentarze