Pozwoli to drobnym przetwórcom spełniać wszelkie wymogi sanitarne, nie inwestując własnych środków w urządzenia gastronomiczne, które będą wypożyczać w inkubatorze kuchennym i dzięki temu znacząco obniżą koszty wytworzenia swoich produktów.
Harmonogram zadań mających na celu utworzenie inkubatora kuchennego w Steklnie:
1.do 31 sierpnia 2016 r. - Przygotowanie dokumentacji projektowej wraz z kosztorysem inwestorskim i projektem zagospodarowania terenu wokół,
2.do 3 października 2016 r. - Uzyskanie wszystkich pozwoleń i uzgodnień niezbędnych do realizacji projektu,
3.do 30 grudnia 2016 r. - Przygotowanie i złożenie wniosku aplikacyjnego na dofinansowanie zadania,
4. Wykonanie inkubatora z zagospodarowaniem terenu wokół:
-do 1 lutego 2017 - wszczęcie postępowania,
-do 31 marca 2017 - wybór wykonawcy,
-do 7 kwietnia 2017 r. - wybór inspektora nadzoru,
-do 31 sierpnia 2017 r. – realizacja,
5.Zakup wyposażenia:
-do 1 września 2017 r. - wszczęcie postępowania,
-13 października 2017 r. - do wybór wykonawcy,
-do 15 listopada 2017 r. – realizacja,
6.do 30 listopada 2017 r. – Zakończenie realizacji całego zadania.
Napisz komentarz
Komentarze