Przejdź do głównych treściPrzejdź do głównego menu
poniedziałek, 15 grudnia 2025 11:42
Reklama
Reklama

Zamąci w garze na rynku

Grzegorz Russak, dr nauk rolniczych i autor programu telewizyjnego "Smaki Polskie", niezależny ekspert kulinarny, prezesem Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego, propagator i autorytet kuchni myśliwskiej i staropolskiej, a przy tym wyśmienity gawędziarz przyjedzie do Cedyni.
Zamąci w garze na rynku
Russak to znawca polskich tradycji kulinarnych, miłośnik kuchni myśliwskiej, autor wielu książek, publikacji magazynów radiowych i telewizyjnych.  Promuje potrawy regionalne, szczególnie związane z myślistwem. Podczas Festiwalu Cedynia na okrągło, wraz z zespołem kucharzy pan Russak przygotuje nam m.in. gulasz z dziczyzny z dynią.
Paweł Pawłowski
 
Więcej informacji o imprezie w Cedyni www.igryfino.pl/artykul/Festiwal-Cedynia-na-okraglo__9995


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Komentarze

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
ReklamaMrówka
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama